Boost Workout

About

Wieke Wiersma

TRAIN VOOR HET LEVEN, NIET SLECHTS VOOR EVEN.

In het leven krijg je maar 1 lijf waarmee je het zal moeten doen, het liefst zo lang mogelijk uiteraard! En daarin is geen lichaam gelijk want ieder mens zit weer anders in elkaar. Het is de kunst om te kijken naar wat jouw fysiek specifiek nodig heeft om functioneler sterker te worden en te blijven. En dat vat meteen samen waar ik voor sta in al mijn trainingen, zowel individueel als in groepsverband. Ik geloof in consistentie, waardoor je een duurzame basis legt èn onderhoudt waar de toekomstige jij veel profijt van zal hebben. Terwijl jij je hoofd even leeg maakt tijdens een training, kijk ik heel specifiek naar ieders individuele belastbaarheid en pas het meteen aan waar nodig. Zo krijgt iedereen de training die bij hem/haar past, binnen je grenzen maar altijd pittig, gevarieerd en uitdagend.
Na mijn sporttrainers opleiding aan het CIOS heb ik de Dansacademie afgerond waarna ik 13 jaar op het toneel heb gestaan. Daarna ben ik moeder geworden van 2 jongens. In die periode heb ik gewerkt voor sportorganisaties en mijn kennis vergroot door opleidingen en trainingen. In 2018 ben ik voor mezelf begonnen met BoostWorkout. Naast personal trainer heb een specialisatie op het gebied van zwangerschapsbegeleiding en post partum door middel van zwangerschapssport en zwangerschapsyoga als zwangerschaps-yogadocent.
Sporten is voor mij een belangrijke basisbehoefte; het is mijn uitlaatklep en oplaadpunt. Dat deel ik graag met jou. In een training reflecteer je vaak onbewust hoe je in het dagelijks leven staat. Het geeft mij bijzonder veel voldoening om dat op een ongedwongen manier aan te vullen met de juiste dynamiek en de best passende training te geven. Het betekent voor mij genieten, dát geeft mij een boost!