Boost Workout

About

Wieke Wiersma

Als iedereen na de training tevreden naar huis gaat, ben ik een gelukkig mens.

“Wat je geeft krijg je terug” zeggen ze wel eens. Maar het is waar; iedere training maakt mij een gelukkiger mens, het geeft mij zo’n goed gevoel als jij voldaan en tevreden naar huis gaat, vol energie omdat je met plezier hebt getraind.

Na mijn sporttrainers opleiding aan het CIOS heb ik de Dansacademie afgerond waarna ik 13 jaar op het toneel heb gestaan in vele grote musical en theaterproducties. De afgelopen 5 jaar heb ik trainingen verzorgd voor een organisatie in de parken van Amsterdam. Ik heb een specialisatie op het gebied van zwangerschapsbegeleiding en post partum door middel van zwangerschapssport en zwangerschapsyoga als gediplomeerd zwangerschaps-yogadocent.

Sporten is voor mij een belangrijke basisbehoefte; het is mijn uitlaatklep en mijn oplaadpunt. Dat deel ik graag met jou! In een training reflecteer je vaak onbewust hoe je in het dagelijks leven staat. Het geeft mij bijzonder veel voldoening om dat op een ongedwongen manier aan te vullen met de juiste dynamiek en de best passende training te geven. Het betekent voor mij genieten, dát geeft mij een boost!