Boost Workout

Workouts

workouts-4

Bootcamp

Een uitdagende
training in een groep

Met z’n allen ga je er helemaal voor! In een gevarieerde groep van maximaal 14 deelnemers  ervaar je samen hoe een boost écht voelt! Cardio, kracht, HIIT (High Intensity Interval Training), coördinatie, flexibiliteit en techniek; het komt allemaal aan bod. Ervaar het voldane gevoel van een fris en leeg hoofd na een pittige work-out!

workouts-1

Personal training

Een vlotte privé
workout op maat

Een 1 op 1 training perfect op maat waarbij alle aandacht naar jou gaat! Hierdoor haal je het hoogst haalbare rendement uit een training en het beste uit jezelf. Voor aanmelding van een personal training kun je het contactformulier onderaan de pagina invullen.

workouts-2

Duo training

Samen trainen en
elkaar motiveren

Met z’n tweeën train je onder begeleiding waarbij je elkaar motiveert, inspireert en helpt. De individuele doelen verliezen we natuurlijk niet uit het oog maar worden perfect geïntegreerd in de training. Voor aanmelding van een personal training kun je het contactformulier onderaan de pagina invullen.

foto-new-boost-workout

Ladies Light

Een milde bootcamp
voor behoud en herstel

Een aangepaste bootcamp voor de zwangere, pas- of langer geleden bevallen dames, voor diegene die de bootcamp (nog) te zwaar vinden, herstellende zijn van blessure en voor dames die lichter willen trainen om welke reden dan ook. Deze training is speciaal op maat voor het vrouwenlichaam. Samen werken we aan een verantwoord herstel en progressie zodat je een duurzame basis legt voor lang sportplezier.