Boost Workout

Workouts

workouts-4

Bootcamp

Een uitdagende
training in een groep

Met z’n allen ga je er helemaal voor! In een gevarieerde groep van maximaal 14 deelnemers  ervaar je samen hoe een boost écht voelt! Cardio, kracht, HIIT (High Intensity Interval Training), coördinatie, flexibiliteit en techniek; het komt allemaal aan bod. Ervaar het voldane gevoel van een fris en leeg hoofd na een pittige work-out!

boost-workout

The Men Squad

Train insane or
remain the same!

Een pittige no nonsens bootcamp training waarbij alles aan bod tijdens een full body workout. Je traint in een fanatieke mannengroep, de lat ligt hoog maar de sfeer is top! Er is oog is voor ieders individuele belastbaarheid waarbij tempo en flow blijven gewaarborgd.

workouts-1

Personal training

Een vlotte privé
workout op maat

Een 1 op 1 training perfect op maat waarbij alle aandacht naar jou gaat! Hierdoor haal je het hoogst haalbare rendement uit een training en het beste uit jezelf. Voor aanmelding van een personal training kun je het contactformulier onderaan de pagina invullen.

workouts-2

Duo training

Samen trainen en
elkaar motiveren

Met z’n tweeën train je onder begeleiding waarbij je elkaar motiveert, inspireert en helpt. De individuele doelen verliezen we natuurlijk niet uit het oog maar worden perfect geïntegreerd in de training. Voor aanmelding van een personal training kun je het contactformulier onderaan de pagina invullen.

zwanger-boost-workout

Zwangerschaps workout

Verantwoord sporten gedurende
je gehele zwangerschap

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Juist nu wil je je conditie onderhouden, je fit blijven voelen, je kracht behouden en bovenal de vele gezonde benefits meepikken van sporten tijdens je zwangerschap. Dit alles ervaar je tijdens deze intensieve maar gecontroleerde workout, waarbij je onder professionele begeleiding verantwoord traint. Er is veel differentiatie waardoor een ieder binnen haar eigen belastbaarheid blijft.

foto-new-boost-workout

Postpartum training

Terug in vorm
na je bevalling

Vanaf 6 weken na je bevalling mag je het sporten weer oppakken. Maar wat mag nou eigenlijk wel en wat (nog) niet? Hoe werkt het na een keizersnede? Hoe zit het met je bekkenbodem, bekkenklachten, diastase en hoe kom je nu weer in vorm? Deze training is speciaal op maat voor kersverse moeders. Samen werken we aan een verantwoord herstel na je bevalling zodat je een duurzame basis legt voor lang sportplezier!